mettebjerghansen

Mette's blog

Vi starter med det vigtigste – modetøj!

Der er så mange former for tøj, og hvad der er mode, ja det ved ikke alle. Dog er der, i de finde selskaber folk ansat til at definere netop det. Mode er for mig, hvad man gør det til. Det er klart at mode ikke kun defineres af flertallet, men af den af den enkelte person – hvad der er mode idag, er det ikke nødvendigvis imorgen, sådan ser jeg det.

Når jeg går ud og køber tøj, gør jeg det kun med mine egne tanker for hoved, tanker der siger “køb lige det du selv kan li“Når det så er sagt, er det desværre sådan, at der er mange det tænker anderledes. Mange tænker, at de skal følge med strømmen, og dermed ikke opfylde deres egne behov for modetøj, men andres behov.

Mine yndlingssteder online!

OK, først og fremmest må jeg bare fremhæve mit absolut yndlingssted – dressme.dk. Dressme er som de andre jeg vil nævne en online shop, hvor der handles med de fedeste modetøj. Ikke bare modetøj, men det bedste inden for modetøj – KJOLER! Jeg har efterhånden handlet hos dressme mange gange, og jeg kan kun anbefale deres flotte butik, samt store udvalg i kjoler og modetøj generelt. kjolerne kan du se her.

Der er efterhånden kommer rigtig mange online modebutikker til, men ikke alle af dem er lige gode. Når jeg handler, er det eksempelvis på sider som starfashion.dk eller den mere modne side som kunne være pixienova.com.

Disse steder er når det skal være moderne, lækkert, og af god kvalitet. Skal det derimod være praktisk udetøj med sans for kvalitet, og dog også en vis grad af mode, så handler jeg gerne på en svensk side ved navn kohlershop.se, hvor der altid er garanti for god levering, samt det bedste indenfor mit yndlings udemærke peak performance.

Det var lidt om de steder, hvor jeg handler, når jeg skal købe de forskellige former for modetøj, men jeg kunne ivrigt godt tænke mig, at høre hvor du køber dit tøj henne? Måske der er en side eller flere, som jeg har overset i farten!

En sidste men vigtig ting, er tøj til børn, her er jeg selv i den situation, at jeg har 2 niecer. De skal selvfølgelig forkæles stort, hvilket uden tvivl gøres bedst med tøj, og ikke bare hvilket somhelst tøj – børnetøj fra smallfashion.com

De bedste hilsner Mette Hansen.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: