mettebjerghansen

Mette's blog

Mettes blog

Hej venner, bekendte og folk med en nysgerrigt sind.

Velkommen til min blog, der netop er kommet op at køre. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, at skulle informere, fortælle og ikke mindst bearbejde diverse indtryk jeg pågriber mig i løbet af dagen.

Jeg glæder mig mindst lige så meget, hvis ikke mere, til at der forhåbentlig kommer en masse gode kommentarer på mine indlæg.

Bloggen er for alle med interesse, men jeg kan da lige skitsere, hvad der primært vil blive blogget om.

  • Mode: Min helt store passion for fashion er og bliver et emne der vil fylde en del herinde. Under modeemnet vil der udspringe sig grene med underemner såsom, skønhed, pleje, tøj med mere. Under dette emne vil jeg i øvrigt henvise til de bedste sider, såsom www.modetoejonline.dk med mere.

 

  • Sjov: Det er et bredt emne, og især også individuelt, men det kunne være ting som billeder videoer fra eksempelvis youtube.com, eller bare begivenheder der er fundet sted i dagen løb. Det kunne under dette emne være sjovt med indput udefra.

 

  • kunst: Jeg elsker billeder, hvad enten de er malet eller om det er fotografier. Flotte billeder, med dybte og overladt fantasering er lige mig.

 

  • Gadgets: Måske et lidt mere drenget emne, men ikke desto mindre et emne jeg finder yderst interessant. Små sjove ting der gør hverdagen mere alsidig. Til det kan jeg da tilføje, at jeg elsker Apple. Alt lir med det velkendte æble, må jeg bare eje – her taler vi alt lige fra den vildeste macbook pro til de sjoveste og mest elegante iphone covers.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: